Mai multe lucruri perfecte adunate dau un lucru perfect, nu? Daca vreti sa obtineti femeia perfecta ar trebui sa va imaginati ca are buzele si parul Angelinei Jolie , ochii lui Carmen Electra si nasul lui Charlize Theron. Si o veti avea pe Carlizina Jolectron, femeia digitala perfecta
Site-ul american Worth.com, care se adreseaza amatorilor de Photoshop, a lansat o inedita competitie, in urma carei va fi desemnata cea mai sarmanta celebritate digitala, obtinuta prin incrucisarea mai multor trasaturi fizice luate de la starurile hollywoodiene. Potrivit Daily Mail, acestia au de ales dintr-un numar de noua figuri, create de specialisti, cu ajutorul programului de editare a imaginilor, Photoshop, imbinand trasaturi ale starletelor din showbiz-ul american.

Pana acum, "vedeta" care s-a bucurat de cel mai mare succes este Carlizina Jolectron, o combinatie uluitoare intre parul si buzele senzualei Angelinei Jolie, ochii lui Carmen Electra si nasul lui Charlize Theron, precizeaza Cancan. Ei i s-a alaturat si misterioasa Gwenma Cruzman, o blonda care a primit de la internauti trupul, buclele si sprancenele lui Gwen Stefani, nasul actritei Uma Thurman, buzele lui Penelope Cruz si ochii lui Salma Hayek. La fel de multe aprecieri a cules si Michelle Theron, o domnisoara care imbina armonios ochii, obrajii si gatul lui Michelle Pfeiffer cu nasul si buzele lui Charlize Theron.

Experimentul vine la scurt timp dupa ce un sondaj al chirurgilor plastici de la Beverly Hills a dezvaluit ce trasaturi ale vedetelor sunt cele mai ravnite de catre oamenii obisnuiti. Astfel, Gandul aminteste ca femeile cer sa obtina, prin interventii chirurgicale, buzele Angelinei Jolie, ochii lui Katie Holmes, pometii lui Keira Knightley si nasul lui Katherine Heigl.

Desi majoritatea concurentilor au combinat trasaturi ale vedetelor actuale, au fost si combinatii intre vedete de mai demult. Potrivit Realitatea, nu au lipsit nici incercarile de a combina trasaturile barbatilor fatali de la Hollywood.

Nici pentru barbati experimentul nu este unul de succes. Corpul fotbalistului David Beckham, ochii actorului Ian Somerhalder, nasul si pometii lui Ben Affleck, gura lui Jake Gyllenhaal si freza lui Chad Michael Murray, puse la un loc, nu au produs un exemplar de frumusete masculina. Iar pentru acei fani ai seriei de filme cu James Bond care nu s-au putut decide cine le place mai mult - Pierce Brosnan sau Daniel Craig, combinatia rezultata din cei doi actori seamana mai degraba cu peronajul malefic decat cu spionul 007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.