Cate Blanchett, Nicole Kidman si Jessica Alba au dominat Oscarurile cu stralucirea si sarcinile lor. Dar batalia mediatica a fost cistigata de o alta viitoare mama: Angelina Jolie.

Sarcina se poate dovedi o problema de relatii publice cind ai un coeficient de celebritate precum Angelina Jolie, Jessica Alba, Nicole Kidman sau Cate Blanchett. In afara de propria imagine, ai de crescut si ingrijit imaginea viitorului tau copil si felul in care va fi primit si privit de media. Toate isi doresc bucata cea mai mare de atentie concentrata asupra burtilor pe care le poarta si promoveaza cu stil si profesionalism.

Problema cu vedetele insarcinate acum este ca sint incadrate, din start, intr-un trend si analizate la pachet. Daca se scrie despre burta lui Kidman, se aminteste inevitabil de Cate Blanchett sau de Alba, se fac comparatii si toata preocuparea media pentru acest subiect este impartita intr-un mod deranjant de uniform. Chiar si maestrul de ceremonii de la Oscaruri, Jon Stewart, a glumit pe seama acestei „invazii de bebelusi“ de la Hollywood, anuntind un premiu special pentru toate starurile insarcinate.

Camerele de filmat s-au plimbat de la Jessica Alba la Cate Blanchett si apoi la o imagine cu Nicole Kidman. Stewart a desfacut plicul si a anuntat „And the baby goes to... Angelina Jolie“. Probabil ca celelalte trei dive n-au fost prea fericite sa fie numita tocmai Jolie, mai ales ca era singura absenta de la eveniment. Jolie nu a dat nici un detaliu despre sarcina sa. A aparut la Spirit Awards la bratul sotului sau si s-a lasat fotografiata. A fost de ajuns ca toate tabloidele sa innebuneasca si a cistigat astfel si cea mai mare expunere.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.