Un spectacol de moda cu decor, muzica si lumina al Casei de Moda Venus va avea loc asta-seara la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental.
Protagoniste vor fi 18 "personaje" din generatia de aur a modelling-ului romanesc, printre care: Romanita Iovan, Eugenia Enciu, Carmen Habar, Lavinia Sarbu - prima sotie a boss-ului de la Media Pro, cu care are si copii, Crina Popescu, Natasa Rap si patru barbati: Catalin Negreanu, Andi Antemia, Catalin Botezatu si Liviu Ionescu. Generatia tanara va fi reprezentata de modelul international Valentina Pelinel. Ideea show-ului a apartinut Zinei Dumitrescu, care a explicat ca cel mai greu lucru in acest spectacol a fost sa faca o corectie personalizata, sa mascheze un defect sau o sarcina, cum este cazul Biancai Brad.

Bianca este insarcinata in sase luni si va avea un baiat. Tot o sarcina, care se va finaliza cu o fetita, este motivul care o tine pe Venera Arapu departe de colegele ei. Cel care le va incalta pe dive este Mihai Albu, care va confectiona sandalele pentru spectacol. Prezentatorul acestei reuniuni, care va fi presarata cu surprize, este Florin Piersic senior.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.