In ultima vreme au aparut tot felul de informatii in presa despre nunta Andreei Banica cu iubitul ei, Lucian Mitrea, insa cei doi le-au negat permanent.
Solista a decis, in sfirsit, sa se marite cu cel care ii este si impresar, dar si partener de viata, asa ca, anul acesta, va fi mare petrecere. Blonda a trecut peste toate speculatiile ce se refereau la faptul ca Lucian ar insela-o cu diverse domnisoare si ca ar fi fost prins intr-o pozitie indecenta alaturi de un top-model. Vedeta crede ca acestea sint pure inventii, iar ea are incredere in barbatul sau.

Ca sa fie cit mai departe de ochii presei, dar si ai opiniei publice, Banica se gindeste sa se marite tocmai la Roma. Cum il vrea de nas pe Traian Basescu (dar au existat zvonuri si in ceea ce-l priveste pe Giovani Becali), e clar ca petrecerea va costa mult, mirii trebuind sa plateasca si camerele nasilor, dar si ale invitatilor. La cit cistiga solista din concerte si afaceri imobiliare, este cert ca isi poate permite.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.