Indragiti si criticati in egala masura, Israela Vodovoz si Liviu Arteni nu pun pret pe barfe si isi traiesc nestingheriti povestea de amor.

Cei 23 de ani care ii despart nu au fost deloc o piedica pentru ei, iar anul acesta vor deveni sot si sotie, pe 5 iulie. Israela ne-a dezvaluit detaliile evenimentului care se anunta a fi unul spectaculos.

Lumea mondena si mass-media freamata in asteptarea nuntii dintre Israela (59 de ani) si Liviu (36). Desi mai sunt aproape 5 luni pana la ceremonie, cea supranumita “Regina salsei” a stabilit in amanunt toate cele necesare.

“Petrecerea va avea loc pe lacul Tancabesti. incercam sa imbinam cat mai bine specificul spaniol cu cel romanesc, asa ca va fi multa salsa, dar si muzica folclorica. Pe 5 iulie va fi si cununia civila, asa ca ne-am adaptat si tinutele, create de Agnes Toma. Eu voi purta o rochie mulata, ivoire (culoarea fildesului), iar Liviu un costum de aceeasi culoare”, a declarat Israela pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.