Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu a petrecuto noapte intreaga in clubul Bamboo alaturi de "ex-actualul" ei iubit!
Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc n-au rezistat nici doua luni unul fara celalalt! Dupa ce de Anul Nou au hotarat sa se desparta, acum fiica cea mica a presedintelui a revenit din nou in bratele lui Hrebe Jr. Cei doi au fost sambata noaptea impreuna in clubul Bamboo, unde nu s-au sfiit sa arate ca inca se mai iubesc: s-au sarutat, au chicotit si nu si-au dat drumul de mana! Imbracata ca Scufita Rosie, Elena Basescu a tinut astfel sa infirme zvonurile ca in viata ei sau a lui Andrei ar exista altcineva! Toata seara, mezina familiei prezidentiale nu s-a dezlipit de Andrei, decat sa mearga la toaleta. In rest, a ramas lipita de masa la care se afla "ex-actualul" ei iubit, dar si doi dintre nepotii lui Gigi Becali, Cristi si Adi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.