De la inceput, povestea de dragoste dintre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc a fost una plina de nabadai.

Fata cea mica a presedintelui României si fiul unuia dintre cei mai importanti lideri din PSD, Viorel Hrebenciuc, au anuntat de curind ca s-au despartit. Se pare, insa, ca lucrurile nu stau tocmai asa, iar amorezii sint din nou impreuna. Au aparut in presa informatii ca s-ar vedea pe ascuns si destul de rar, ca sa nu dea de banuit. Decizia pe care au luat-o, privind separarea, este, dupa cum se vede, una de ochii lumii, mai ales ca tatii lor sint rivali politici si ne aflam in an electoral.

Mezina lui Basescu intentioneaza s-o lase mai usor cu podiumul de prezentare si sa se ocupe mai mult de activitatea sa politica. In schimb, Andrei este ocupat cu afacerile, dar si cu activitatea sa didactica, fiind profesor la ASE. Din ce in ce mai multi prieteni de-ai indragostitilor sustin ca acestia intentioneaza sa se casatoreasca si ca si-au aminat cu citeva luni nunta. Aceasta trebuia sa aiba loc la sfirsitul acestui an. S-au despartit de Revelion, dar s-au impacat imediat si se pare ca iubirea lor este una puternica, din moment ce nu pot sta unul fara altul.

Daca e sa dam crezare zvonurilor, e clar ca Elena e atit de indragostita, incit nu va tine cont de sfaturile tatalui sau si va ramine alaturi de barbatul iubit. Ramine de vazut daca fata cea mica va avea mai mult noroc in mariaj decit sora sa mai mare, Ioana, care a divortat la scurt timp dupa ce s-a casatorit cu Bodo, solistul trupei PROconsul. Atit top-modelul, cit si Andrei, au bani, sint pe picioarele lor, asa ca nu pot fi acuzati ca se casatoresc din interes.

Inca nu au ales nasii de cununie

Pina la urma, si presedintele va trebui sa accepte decizia fiicei sale, mai ales ca i-a demonstrat acestuia ca-l iubeste cu adevarat pe barbatul din viata sa. De partea cealalta, Viorel Hrebenciuc i-a girat pe tineri, inca de la inceputul relatiei lor. Nunta va constitui un adevarat eveniment monden, iar cel care va fi nas de casatorie al indragostitilor va avea un mare cistig de imagine. Nu stim daca va fi Gigi Becali, care a anuntat ca a primit propunerea, iar acum s-a certat si cu tatal si cu fiul. Decizia le apartine indragostitilor, care, probabil, vor dori sa-i cunune persoane apropiate lor. Pina una, alta, timpul va hotari daca amorezii vor trece peste toate aceste oprelisti, isi vor pune pirostriile si vor continua sa-si traiasca povestea de dragoste fara sa tina cont de parerile unora si altora. Sintem curiosi daca la nunta Traian Basescu si Viorel Hrebenciuc isi vor vorbi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.