Dupa ce s-a trezit la trei dimineata ca sa plece de dragul logodnicului ei la Milano, Adelina Elisei a fost lasata in strada, cand a ajuns in Italia, de Cristi Chivu!
Cristi Chivu are un mod cel putin bizar de a-si exprima dragostea fata de Adelina, femeia pe care a cerut-o de sotie. In timp ce prezentatoarea stirilor sportive de weekend de la Antena se sacrifica pentru ca relatia ei cu fundasul lui Inter Milano sa functioneze, el nu pare prea implicat. CANCAN a dezvaluit zilele trecute ca, de dragul iubitului ei, Adelina Elisei s-a trezit lunea trecuta la trei dimineata, si-a facut bagajul, s-a aranjat si a plecat la aeroport, ca sa prinda cursa de Milano programata la 06.15.

In ciuda eforturilor ei, Cristi Chivu nu si-a asteptat logodnica la Milano, asa cum ar fi fost firesc. Paparazzii CANCAN, care au calatorit in acelasi avion cu Adelina, au descoperit, la destinatie, ca viitoarea doamna Chivu a fost lasata in strada, la dispozitia taximetristilor italieni. Resemnata, Adelina si-a luat singura bagajul de la cala, l-a carat pana in fata aeroportului, s-a asezat la coada pentru taxiuri si a luat o masina pana pe o strada, la nr. 29, acolo unde logodnicul ei locuieste intr-un bloc turn!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.