De Ziua Indragostitilor, majoritatea cantaretilor vor distra oamenii la concerte, fie in pietele marilor orase, fie la petreceri de club, astfel ca nu isi vor petrece timpul alaturi de iubiti si iubite.

Alte vedete pe care le-am intrebat cum celebreaza ziua de 14 februarie ne-au spus ca nu asteapta aceasta data pentru a-si demonstra iubirea. “Nu avem nevoie de Valentine’s Day” a fost, aproape la unison, declaratia vip-urilor.

Anca Turcasiu munceste astazi si, prin urmare, va sarbatori Ziua Indragostitilor alaturi de fanii sai din Iasi. “Pentru mine este o zi ca oricare alta si niciodata nu am facut ceva special pe 14 februarie, mai ales ca este o sarbatoare importata. Intr-adevar, este o zi frumoasa, dar sunt de parere ca iubirea poate fi traita in fiecare zi si nu numai astazi”, ne-a spus Anca. Cantareata se va afla astazi in capitala Moldovei, urmand ca sotul sa stea acasa cu copilul. “Am fost invitata sa cant la Iasi si merg cu cea mai mare placere. Sotul meu nu se supara pentru ca suntem oameni maturi si nu avem nevoie de o zi anume pentru a ne declara iubirea”, ne-a spus Anca Turcasiu.

Prigoana si Bahmuteanu s-au gandit ca de Ziua Indragostitilor ar fi tocmai potrivit sa-i faca un cadou lui Maximus, ca doar el este rodul iubirii lor. Asadar, vor lansa astazi o prajitura care poarta numele juniorului si despre care ne-au spus ca este dulce intocmai ca micutul de patru luni. “Vom petrece Valentine’s Day cu toti prietenii nostri la o prajitura. Nu avem alte planuri”, ne-a spus Adriana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.