Cantareata si-a alcatuit propriul taraf si se pregateste sa inregistreze un album de muzica lautareasca veche, in memoria tatalui ei
Bruneta este convinsa ca a gasit cheia succesului. Mai in joaca, mai in serios, la o petrecere privata, Claudia, solista de la Sexxy, a lasat la o parte pop-ul si R&B-ul si a interpretat doua piese vechi lautaresti. Succesul a fost incredibil, iar petrecaretii au uitat, de fapt, de ce o chemasera si i-au cerut bis dupa bis. Acela a fost momentul in care cantareata s-a hotarat sa urmeze exemplul tatalui ei.

"Tata a cantat muzica lautareasca. Am acasa casetele lui si intentionez sa preiau o mare parte din piese. Nu vreau sa fiu ipocrita, asa ca trebuie sa recunosc ca sunt indragostita de muzica de petrecere si am de gand sa ma ocup serios de acest segment de acum inainte", ne-a marturisit Claudia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.