De multe ori, viata bate pana si cea mai siropoasa telenovela. Unul dintre cei mai in voga fotbalisti ai momentului, Radu Stefan (considerat "noul Chivu" si transferat, de curand, de la Dinamo la Lazio Roma), este personajul in jurul caruia graviteaza o astfel de poveste.
Despre Radu Stefan se stia, pana nu demult, ca traieste o poveste de dragoste cu topmodelul Cristina Popescu, nepoata celebrului avocat Cristian Sarbu. Radu si Cristina au aparut prima data impreuna in 2007, cea care le-a facut cunostinta fiind Mihaela, sotia lui Cristi Borcea. Studenta la Drept, Cristina parea marea iubire a fotbalistului. De altfel, cei doi s-au grabit sa anunte in presa ca au planuri de nunta, iar nasi le vor fi Diana si Claudiu Niculescu! In spatele acestei relatii, Radu Stefan ascundea, insa, o alta iubire, descoperita acum de reporterii nostri. Surse din anturajul lui ne-au marturisit ca, in timp ce era cu topmodelul Cristina Popescu, fostul dinamovist a intalnit-o si pe creatoarea de moda Roxana Butnaru, iar din clipa in care aceasta a intrat in viata lui, fotbalistul n-a vrut sa mai renunte la ea.

Noua iubita a lui Radu Stefan are o poveste necunoscuta pana acum. Ea este mama unui baietel, nerecunoscut de catre tatal lui natural. De fapt, acesta este un miliardar casatorit, cu afaceri importante in special pe piata imobiliara si (coincidenta!) care are legaturi cu unul dintre finantatorii lui Dinamo. Inainte sa-l intalneasca pe fotbalist, Roxana a fost iubita respectivului miliardar, pe care il cunoscuse prin intermediul lui Codin "Poponet" Maticiuc.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.