Prezentatoarea emisiunii “Supravietuitorii”, de la Romantica, se mandreste cu faptul ca este un exemplu pozitiv pentru femeile din Romania: a slabit nu mai putin de 44 de kilograme, intr-un an de zile.

Motivatia acestei reusite? La greutatea de 100 de kilograme, Irinei ii era rusine sa iasa pe strada, din cauza ca oamenii te judeca dupa felul in care arati.

“Cred ca exemplul personal conteaza foarte mult in fata publicului. Nu sunt mandra ca am avut 100 de kilograme, dar sunt foarte mandra ca am putut slabi”, spune Irina, acum, cu zambetul pe buze.

Femeile care au trecut printr-o experienta similara cu cea a vedetei de la Romantica TV isi dau seama de trauma pe care Irina a suferit-o, cu sase ani in urma. Astfel, in cele noua luni de sarcina, ea s-a ingrasat aproximativ 40 de kilograme, pentru ca a respectat mitul “esti insarcinata, mananci cat pentru doi”.

Ulterior, pe langa faptul ca nu-si gasea haine pe masura, ii era rusine sa iasa pe strada, din cauza comentariilor rautacioase pe care le auzea in urma sa. “Mi-am transformat viata intr-un cosmar. Oamenii te judeca dupa cum arati, chiar daca zic ca nu. E foarte greu sa-ti gasesti puterea sa spui stop!”, a mai declarat Irina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.