In familia Tiriac va fi nunta mare anul acesta, dar si botez. Seniorul poate fi linistit, fiul sau l-a ascultat, se va insura a doua oara si ce-i mai important ii va darui un nepotel.

Insarcinata in opt luni, Ileana Lazariuc va deveni mamica in curind si este foarte fericita mai ales ca este impreuna cu barbatul iubit si va avea si un copil cu el. Cei doi indragostiti locuiesc in momentul de fata la Paris, intr-un cartier de lux, avind un apartament spatios si foarte elegant. Aici cei doi sint des vazuti la cumparaturi si vizitind muzeul Luvru si uitindu-se dupa lucrusoare pentru nou-nascuti. Ion Ion a devenit mai responsabil de cind a aflat ca va deveni tatic, are grija ca Ilenei sa nu-i lipseasca nimic, iar aceasta este total indragostita de viitorul ei sot si nu conteneste sa-i faca surprize.

Va naste la Paris, iar mama sa, Anastasia Lazariuc, va merge acolo atunci cind se va intimpla evenimentul. Solista va sta alaturi de fiica sa si viitorul ei ginere atit timp cit va fi nevoie si o va ajuta, o va invata pe Ileana sa aiba grija de baietel. Ion Ion isi dorea o nunta in capitala Frantei, ca sa fie departe de ochii presei, dar si ai opiniei publice, insa, tatal sau l-a convins sa faca petrecerea la Palatul Mogosoaia.

Nunta va avea loc in iunie, iar batrinul Tiriac ar trebui sa se grabeasca, mai ales ca e foarte greu de gasit un loc pentru petrecere, iar Palatul Mogosoaia e la mare cautare, daca ne gindim ca Adelina Elisei si Cristi Chivu vor sa faca nunta acolo. O alta varianta pe care indragostitii o luasera in calcul era aceea ca mariajul lor sa aiba loc la Monte Carlo, acolo unde mai are o locuinta familia Tiriac.

Ion Tiriac l-a convins pe fiul sau sa se cunune in Romania

Dupa cum se vede, tata-socru a avut putere de convingere, iar fiul se pare ca a fost de acord cu propunerea lui. Omul de afaceri a acceptat-o in sfirsit pe Ileana ca nora si e mindru ca ii va darui nepotul pe care si-l dorea. Ion Tiriac considera ca, din moment ce relatia dintre ei este serioasa, au un copil, nu e cazul sa se ascunda, ci sa-si asume responsabilitatea si sa faca nunta in tara. Isi doreste sa fie o petrecere grandioasa, cu multi invitati, parteneri de-ai lui de afaceri, personalitati din lumea sportului si din alte domenii, iar o firma ce organizeaza asemenea evenimente sa se ocupe de petrecere. Ileana nu s-a gindit inca la rochia de mireasa, dar sigur va fi a unui creator celebru, la fel si costumul lui Ion Ion, care va apela la un brand de renume mondial. Nu-si doresc ca nunta si botezul sa fie in aceeasi zi, ci sa fie doua petreceri la un interval de timp. Ileana este intr-adevar marea iubire a Juniorului, din moment ce a reusit sa-l determine sa o ia de nevasta si mai ales sa-i ofere un copil si sa-l sprijine atunci cind acesta a avut nevoie. Este clar ca nunta lui Ion Ion va fi cea a anului, iar limuzinele de lux, toaletele si preparatele culinare vor fi printre cele mai sofisticate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.