Dupa ce un an de zile au purtat o lupta acerba la radio si pe sticla impotriva Oanei Zavoranu, care devenise personaj negativ central la “Cronicuta”, carcotasii au considerat ca este cazul sa treaca la o alta “diva”, victima cazandu-le de aceasta data impresara de fotbalisti si prezentatoarea tv, Anamaria Prodan.
Razboiul a fost declansat, ieri, in cadrul matinalului de la Kiss FM, de serban Huidu si Mihai Gainusa, care, satui de frecventa cu care Anamaria Prodan apare in ziare, au dat-o imediat jos de pe soclu pe dusmanca de moarte Oana Zavoranu, botezata chiar de ei cu apelativul Querida, inlocuind-o pe loc cu sexy-impresara.

Carcotasii au luat-o in vizor pe Anamaria, considerand ca expunerea mare pe care o are in presa este legata, de cele mai multe ori, de subiecte banale, dupa cum afirma ei, care nu merita atentia publicului si cerneala tiparului. De altfel, de cateva saptamani incoace, acestia au pornit o adevarata campanie impotriva prezentatoarei de la Romantica, pe care au trecut-o la categoria “pseudovalori” si au caracterizat-o ca fiind “mai penibila decat Oana Zavoranu”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.