Toti cei care visau sa o mai admire pe fosta Miss Playboy in revistele dedicate barbatilor, cu sanii dezgoliti, trebuie sa-si ia gandul!

Contractul cu National TV pe care l-a reinnoit, recent, ii impune sa nu mai pozeze goala. Mai mult, in emisiunea “Dimineata, Natiune”, blonda va renunta la tinutele extrem de provocatoare in favoarea unora ceva mai cuminti.

Dupa ce si-a facut operatia de marire a sanilor, pe la jumatatea lunii decem-brie a anului trecut, Andreea ne-a declarat ca ar fi dispusa sa mai pozeze o data in revista pentru barbati care a consacrat-o, in functie de oferta financiara pe care ar primi-o.

Dar iata ca acest lucru nu mai este valabil, iar admiratorii frumoasei blonde nu vor mai avea ocazia sa-i admire bustul impresionant, intrucat Andreea nu va mai poza goala. Asta deoarece cariera in televiziune impune si dezavantaje: Miss Playboy si-a reinnoit contractul cu National TV, pe durata nedeterminata, iar una dintre clauzele acestuia ii interzice pictorialele nud.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.