Bucatarul Petre Petrache, mare fan al clanului Prigoana, a gasit o modalitate, pe masura talentului sau culinar, de a-si manifesta simpatia fata de fiul Adrianei Bahmuteanu.

El a pregatit o prajitura, dupa o reteta originala, pe care a numit-o Maximus.

Cum Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu se pregatesc de botezul fiului lor, Maximus, eveniment programat luna viitoare, bucatarul Petre Petrache (30 de ani) le propune celebrilor parinti un desert menit sa-i impresioneze chiar si pe cei mai pretentiosi invitati:

“I-am pregatit bebelusului o prajitura, pe care am numit-o Maximus, si care poate fi servita cu brio la botez. Eu deja am scos-o la vanzare, la pretul de 15 lei, in Restaurantul Upstairs, situat langa Mall Vitan, acolo unde de altfel lucrez”, a declarat el, pentru Click!

Prajitura, pe care am gustat-o si noi, este facuta dintr-un blat de cacao, cu ciocolata calda in interior, dulceata de lamaie, kiwi, inghetata de fructe de padure asezata intr-un cosulet din portocale si zahar topite, frisca si o “antena” realizata cu maiestrie din zahar ars.

La aflarea vestii, Adriana a fost mai mult decat incantata de idee si chiar se gandeste foarte serios sa includa in meniul de la botez gustoasa prajiturica:

“Ma bucur ca Petre, un bucatar talentat si care a lucrat, timp de sase ani, in Anglia, la cele mai selecte restaurante din Londra, a venit cu aceasta idee. O sa il rog sa ma invete si pe mine reteta, ca sa i-o pregatesc lui Maximus, cand va fi mai mare”, ne-a spus amuzata Adriana Bahmuteanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.