In clipa in care a auzit ca fiica sa e insarcinata, Anastasia Lazariuc a fost foarte fericita. Solista de peste Prut isi dorea foarte mult un nepotel de la fata ei, asa ca acum, cind Ileana i-l va darui, nu poate fi decit incintata.

De altfel, Anastasia nu a vorbit o perioada cu actrita de telenovele pe motiv ca l-a pierdut pe Ion Ion Tiriac. Insa, cind a vazut ca s-au impacat si, culmea, vor avea si un copil, a revenit la sentimente mai bune, iar acum se considera privilegiata sa fie cuscra lui Ion Tiriac. Inainte de sarbatori, bruneta a fost in Romania, si-a vizitat mama, dar si viitorul socru, iar Anastasia le-a preparat tot felul de bunatati culinare de prin Moldova. In clipa in care Ileana s-a intors la Paris, mama sa a plecat si ea dupa citeva zile acolo, ca sa aiba grija de cei doi si sa cumpere imbracaminte impreuna cu Ileana pentru viitorul nepotel. De altfel, Anastasia va sta in Franta si in perioada in care Ileana va naste, asta urmind a se intimpla in aprilie. Va fi la spital aproape de fiica sa, atunci cind se va intimpla fericitul eveniment, iar in primele luni de viata ale celui mic o va ajuta sa-l creasca si o va invata ce trebuie sa faca ca sa fie o mama buna, iar pruncului ei sa nu-i lipseasca nimic. In Paris, cei doi amorezi locuiesc intr-un apartament spatios din centrul orasului, mobilat modern si pe care ei il adora.

Vor sa-si achizitioneze o casa mai mare in Franta

Se gindesc sa-si cumpere o casa mai mare, dar inca nu s-au decis asupra uneia. Si-au pastrat si locuinta de la Monte Carlo, iar aici, pe viitorul urmas al lui Ion Ion Tiriac il asteapta o camera plina de jucarii, mobilata deja. Ileana si Ion Ion se vor casatori in iunie, iar nunta o vor face tot in afara granitelor tarii, ca sa fie departe de ochii curiosilor, ai paparazzilor, dar si ai opiniei publice. Isi doresc o nunta mare, cu multi invitati, iar acolo unde va avea loc petrecerea au de gind sa cheme toti prietenii si apropiatii. Va fi o petrecere grandioasa, cu rochii elegante, delicatese culinare, bauturi fine si multe surprize.

Batrinul Tiriac este fericit ca fiul sau l-a ascultat si s-a asezat la casa lui si mai ales ca Ileana ii va darui un nepot. A mai avut disensiuni cu fiul sau, se zvoneste prin tirg ca nu-si vorbesc in aceasta perioada, dar unii prieteni de-ai lui sustin ca i-a luat numeroase cadouri baietelului ce va veni pe lume. Anastasia nu este pentru prima data la asemenea incercare, mai ales ca fratele Ilenei i-a mai daruit un nepotel. In momentul de fata, mama si fiica se inteleg foarte bine, iar blonda vrea sa-i cumpere imbracaminte micutului si din Romania, in special din bumbac. Cind se va intoarce la Paris, o va face cu valizele pline de haine pentru baiat, dar si multe jucarii. In Franta, Ileana a invatat sa gateasca citeva mincaruri, astfel incit sa-l dea gata pe barbatul sau. Asa cum il stim pe Ion Tiriac, e cert ca botezul micutului va fi unul deosebit, din care nu vor lipsi personalitatile invitate, dar si un meniu pe cinste. Ion Ion s-a schimbat de cind a auzit ca va deveni tata, iar Ileana nu-si incape in piele de fericire ca-i daruieste un copil barbatului iubit si ca este impreuna cu acesta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.