Horia Brenciu va avea parte, in aceasta seara, de un eveniment inedit: iubita sa, Alice Dumitrescu, il va cere in casatorie.

Desi inca nu se stie ce replica va avea Horia la aceasta propunere, planurile de viitor ale celor doi sunt certe: si-au achizitionat deja o locuinta unde se vor muta impreuna, peste cateva luni.

Horia Brenciu (35 de ani) se afla doar la un pas sa paraseasca lista celor mai ravniti burlaci din Romania. Asta in ciuda zvonurilor care-i dadeau ca si despartiti pe el si pe iubita sa, tocmai din cauza faptului ca Alice i-ar fi refuzat cererea in casatorie, cu doar cateva zile inainte de Revelion.

In mod paradoxal, nonconformista producatoare tv a creionat un plan detaliat pentru a-l cere de barbat pe cel alaturi de care formeaza un cuplu de aproximativ un an si jumatate. “Luni implinesc 40 de ani si, cu ocazia zilei mele de nastere, vreau sa-l cer pe Horia in casatorie”, s-a destainuit Alice unor prieteni apropiati.

Surpriza se va petrece asta seara, intr-un select restaurant din Capitala, in compania mai multor colegi si amici ai cuplului. Raspunsul lui Horia mai mult ca sigur va fi unul afirmativ, avand in vedere planurile pe care cei doi indragostiti si le-au facut: la sfarsitul anului trecut si-au achizitionat o noua casa, in care se vor muta in aceasta primavara. inca de la debutul relatiei lor, Alice si Horia s-au mutat impreuna in apartamentul lui Alice din zona Titan.

Faptul ca producatoarea mai are doi copii (Andreea si Maria) nu a fost nici pe departe un impediment pentru relatia lor, ci din contra. Cantaretul si-a dat repede seama ca isi doreste si el un copil, astfel ca nu este exclus ca anul acesta sa-l vedem pe Horia si in rolul de tatic.

Horia si Alice s-au cunoscut pe culoarele postului Pro TV si au lucrat impreuna la serialul “Om sarac, om bogat”. Pe platourile de filmare cei doi s-au comportat ca doi adevarati profesionisti, facand abstractie de viata personala. Mai mult, producatoarea nu a ezitat sa-si amendeze iubitul, atunci cand acesta a intarziat zece minute la o filmare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.