Drept bonus, dupa seria de concerte sustinute impreuna in Moldova, actorul Mihai Mitoseru a invitat-o pe Anna Lesko la striptease feminin, intr-un local din Piatra Neamt. Fosta dansatoare in cluburi de noapte, basarabeanca nu s-a aratat deloc incantata de prestatia stripteuzelor.

De sarbatori, Mihai Mitoseru a muncit pe rupte. Din 23 decembrie si pana pe 7 ianuarie el a avut de prezentat, in Piatra Neamt, o serie de reci-taluri sustinute de artistii nostri, pe afisul spectacolului figurand si Ana Lesko.

Pentru ca timpul nu i-a permis lui Mihai sa mai ajunga si pe acasa, in Bucuresti, acolo unde il astepta iubita lui, Noemi, a invitat-o pe partenera lui de viata in cochetul orasel din Moldova, pentru a petrece impreuna Craciunul si Revelionul.

Mihai Mitoseru vrea o casa de la Axinte

“Noemi este femeia care m-a cumintit”, a declarat, cu mana pe inima, prezentatorul, care si-a permis, totusi, cu acordul iubitei, intr-o seara, o mica escapada la un show de striptease feminin.

“Le-am luat pe fetele care au cantat acolo, pe Ana Lesko, Lavinia si Paradise si le-am dus la un spectacol de streaptease feminin la Hotelul Ceahlau. A fost super, ne-am distrat pe cinste“, ne-a spus Mihai.

Mai putin incantata de show a fost Anna Lesko care, din postura de fosta animatoare, a fost foarte critica cu prestatiile dansatoarelor. “Ne-am amuzat teribil, pentru ca mai toate stripteuzele erau grase si aveau si niste tatuaje ciudate pe ele. Nu stiu dupa ce criterii or fi fost selectate”, a adaugat, amuzat, Mitoseru.

Prezentatorul are un motiv serios de ingrijorare: peste o luna va fi dat afara din apartamentul in care locuieste, blocul de pe Calea Victoriei fiind revendicat de un fost proprietar. “Nu stiu ce o sa fac, o sa ajungem in strada. Poate imi da nasul Axinte o casa cadou la nunta!”


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.