Dupa un an mai mult decat obositor pentru trupa Black Eyed Peas, care a fost si in Romania in luna septembrie a anului trecut, solista Fergie a profitat de o luna libera si a fugit in Mexic.

Simpatica interpreta si-a luat si iubitul, pe Josh Duhamel, care a venit cu propunerea sa isi petreaca timpul de pe plaja pictand.

Zis si facut. Daca Duhamel nu s-a desprins de sevalet, pictandu-si iubita in diferite ipostaze, energica Fergie s-a plictisit repede de sfaturile unui artist plastic si s-a multumit sa ii duca uneltele de lucru lui Josh.

La intoarcerea din vacanta, Fergie a declarat pentru “The Sun” ca a fost un concediu de vis si ca “in timpul acestuia a realizat ca e un monstru al sexului”.

“Am experimentat tot ce ne-am imaginat in Mexic. A fost minunat!”, a declarat cantareata, recunoscand ca pictura a fost mai mult “un pretext de evadare din camera de hotel”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.