Si anul acesta cantaretii autohtoni s-au inghesuit sa-si inscrie piesele la selectia pentru Eurovision, chiar daca mai este inca o saptamana pana la data-limita la care isi pot trimite melodiile.

Multi dintre cei care isi vor incerca norocul sunt solisti cu “state vechi” intr-ale Eurovisionului: Nico, Andra, Proconsul.

Totusi, una dintre surprizele preselectiei pare sa fie Anda Adam, care se afla la prima incercare de acest fel, in ciuda faptului ca, la editiile anterioare, a manifestat dubii in legatura cu modul de desfasurare a concursului.

In ceea ce priveste prezentatorii, se pare ca Maruta, care si-a incheiat contractul cu Televiziunea Publica si a plecat la Pro TV, este greu de substituit.

Surse din interiorul postului ne-au dezvaluit ca cei care vor prezenta show-ul din 2008 vor fi Luminita Anghel si Mihai Traistariu, cei care au obtinut cele mai bune rezultate din istoria concursului: locul 3, in anul 2005 si, respectiv, locul 4, in 2006.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.