Pentru Oana Roman, singuratatea este din ce in ce mai apasatoare, motiv pentru care tanara de 32 de ani a plecat sa-si caute fericirea pe taram newyorkez.

In lista pentru Mos Craciun, Oana a cerut un barbat cum numai in vise intalnesti: tanar, frumos si cu buzunarul gros, dar mai ales cu o inima mare, ca pentru o doamna cu greutate cum este Oana. Fata lui Petre Roman a mai adaugat cateva pretentii nastrusnice in lista care caracteriza barbatul ideal. Acesta trebuie sa-i cumpere Oanei inghetata atunci cand ii e pofta si umbrela atunci cand ploua.

Fiica cea mica a lui Petre Roman tine un jurnal online pe un site destinat in special tinerilor. Si pentru ca este unul public, am mai dat si noi o fila... Asa am aflat ca Oana resimte din ce in ce mai tare lipsa unui barbat in viata ei, a unui suflet pereche la care a visat de cand se stie.

Tanara a facut o lista destul de lunga cu toate calitatile pe care trebuie sa le aiba “domnul Oana Roman”. Astfel, norocosul ar trebui sa-i impartaseasca visele, sa o alinte, sa o faca sa traiasca cu intensitate maxima fiecare clipa si mai ales sa o sarute mult. Tot din jurnalul ei, mai reiese faptul ca tanara a simtit inca de mica lipsa tatalui, pentru ca acum, tot ceea ce isi doreste de la barbatul perfect este sa o rasfete asa cum si-ar fi dorit copil fiind.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.