Au plecat fericiti in Orasul Indragostitilor si apropiatii sustineau ca urmeaza o cerere in casatorie pe malul Senei, in cel mai romantic loc din lume. In loc de asta, sunt semnele unei rupturi, sau macar ale unei certi zdravene

Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc, poate cel mai mediatizat cuplu al anului 2007, au plecat zilele trecute la Paris, pentru un sejur romantic, ca al unor indragostiti care au trecut pana si peste cerbicia parintilor de dragul relatiei lor. Presa mondena a consemnat, evident, evenimentul in cauza, iar din cercul de apropiati ai celor doi s-a auzit ca Andrei se pregateste sa ii ceara mana iubitei sale.

Asta, in ciuda faptului ca, potrivit unor informatii din mediile politice, presedintele Basescu i-ar fi cerut, staruitor, fiicei sale sa nu faca vreo miscare de anvergura pana dupa alegeri, intrucat o eventuala incuscrire oficiala a sa cu Viorel Hrebenciuc i-ar putea crea serioase dificultati politice. Acesta a fost, de altfel, si momentul in care Elena Basescu a dezmintit, acum cateva luni, zvonul ca se va casatori cu Andrei pana la vara, informatie furnizata public de Cozmin Gusa.

Cu toate acestea, se pare ca ceva s-a petrecut la Paris, pe gustul presedintelui: cei doi tineri ar fi avut, din informatiile noastre, oarece dispute vehemente, lucru care s-a soldat cu o ruptura, mai mult sau mai putin temporara. Informatiile sunt intarite de faptul ca Elena Basescu a revenit singura-singurica in tara, vineri seara, cu o cursa de la Paris care a aterizat pe "Henri Coanda".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.