Multe dintre vedetele din showbiz au ales sa-si puna pirostriile. Exista cazuri in care mai intii vor deveni parinti si dupa aceea se vor casatori. Este vorba despre Ieana Lazariuc si Ion Ion Tiriac. Fiica Anastasiei Lazariuc va naste in aprilie, la Paris, iar dupa aceea este pregatita nunta mare. Unele din vedete si-au rezervat palatele sau localurile unde va avea loc fericitul eveniment din viata lor. Vom asista, probabil, la nunti grandioase.

Dupa ce s-au casatorit in mare secret, anul trecut, la ambasada noastra din Beijing. Daciana Sirbu si Victor Ponta se pregatesc sa nunteasca pentru a doua oara, de data asta, in tara de bastina. Politicienii au ales China, ca loc pentru punerea pirostriilor, ca sa tina la distanta ochii presei, dar si pe cei ai opiniei publice, dorind o petrecere cit mai intima si au si reusit.

In aprilie, blonda va naste o fetita, iar in iunie este programata o a doua petrecere de nunta. Ilie Sirbu, fostul ministru al Agriculturii, este incintat ca va deveni bunic si, in momentul de fata, se intelege foarte bine cu ginerele sau. La inceput, senatorul PSD nu prea a vazut cu ochi buni relatia Dacianei cu "Micul Titulescu" si nici nu l-a prea placut pe acesta.