Monica și fetița sa, Irina, și-au petrecut trei ore printre rafturile hipermarketului Careffour și in cabinele de probă ale magazinelor de lux bucureșteane, Aquarelle și MG. Am socotit cheltuielile și am aflat că Monica a plătit 150 de milioane de lei vechi, adică 4.300 de euro.

Monica și-a luat rolul de gospodină in serios! Inarmată cu lista targuielilor și căruciorul de cumpărături, soția miliardarului a inspectat atent toate produsele care, la prima vedere, ii “făceau cu ochiul”.

La raionul dulciurilor, ultimul cuvant l-a avut mezina familiei, care stabilea prioritatea figurinelor din ciocolată, in funcție de ambalajul cat mai colorat. Nici raionul hăinuțelor pentru prichindei nu a trecut neobservat, rochițele de crăciunițe fiind de senzație.

Chiar dacă este sărbătoare, fructele nu vor fi inlocuite de munții de ciocolată și cozonaci. Fascinate de culorile electrizante ale betelei, impresionate de globurile fantezie și atrase de Moș Crăciunii zambăreți, fetele din familia Columbeanu nu au rezistat tentației să nu golească o parte din stoc.

In supermarket nota de plată a depășit cu greu 2, 5 milioane de lei vechi, semn că Monica Columbeanu și-a intrat in rolul de gospodină chibzuită. Economiile au fost spulberate insă in două magazine exclusiviste. Pe lista cadourilor au fost trecute șapte genți unicat, create de Dana Codreanu și o haină de blană.

Deși nu se incadrează in categoria pofticioșilor sau a gurmanzilor, in casa familiei Columbeanu nu lipsesc niciodată dulciurile, delicatesele culinare și... berea fără alcool. După ce s-a luptat cu agitația din magazin, făcandu-și loc printre sarsanale și coșuri ticsite cu caltaboși și carnați, Monica a reușit să ajungă și la raionul cu băuturi fără alcool. In afara șampaniei Dom Perignon, doamna Columbeanu nu consumă decat bere fără alcool.

Haină de vizon, cadou de 100 milioane de lei

Cel mai dificil moment al sesiunii de cumpărături a fost in magazinul de blănuri, unde am petrecut cateva ore bune. Haina aleasă de Monica este unicat, fiind creată special pentru festivalul de modă de la București. Magazinul este unul exclusivist, in care oamenii cu bani sunt primiți regește, insă cei cu venituri modeste ar intra degeaba. Acest cadou este pentru Monica, dar e plătit din conturile lui Irinel Columbeanu.

Genți de 50 milioane de lei

Ca la orice femeie, accesoriile creează o dependență de nestăpanit. Gențile și curelele create de Dana Codreanu au făcut ravagii in portofelul Monicăi. Aceasta a dat 50 de milioane pe șase genți și o curea, pe care le va face cadou rudelor.