Este primul Crciun al micuei Mayra, iar Rocsana Marcu a vrut ca fetiei ei s nu-i lipseasc nimic.

“E cea mai frumoas srbtoare din viaa mea, pentru c o fac alturi de Mayra. Ea este foarte mic, nu tiu dac inelege ceva, dar eu vreau s-i induc de la o varst fraged spiritul acestei srbtori sfinte in suflet”, a declarat Rocsana, pentru Click!

Ea s-a pregtit din timp pentru a intampina Crciunul cum se cuvine. “Am fost la magazin i am luat un brad imens de 3 metri i 60 de centrimetri. M i mir cum a avut loc in cas. Am dat vreo cinci milioane pe el. Am avut noroc c erau nite biei in zon, care au fost drgui i m-au ajutat s-l pun in main”, a mai spus Rocsana, care sambt i duminic a impodobit pomul in toate culorile.

“Mi-a luat dou zile pentru c este foarte mare. Dei m ateptam ca Mayra s se sperie, ea a reacionat foarte bine cand a vzut luminiele. Nu mai contenete s se uite la ele, o fascineaz pur i simplu!”.

Pentru c tatl fetiei, Aurelian, nu a putut fi alturi de ele de Crciun, fiind reinut cu treburi in Italia, acesta i-a trimis copilei un costuma rou cu reni. “Am imbrcat-o in Crciuni de pe acum s nu se deoache “, a mai spus glumind tanra mmic. Dei Mayra nu mnanc decat lapte, masa Rocsanei va fi plin de bunti fcute de mama ei.