Instantaneele dar si fotografiile realizate in vacante, acolo unde trusa de farduri nu are nici o trebuinta, demonstreaza inca o data ca Photoshop-ul iti poate face un chip de portelan si o piele de bebelus. Click! va prezinta opt ipostaze inedite “inainte si dupa”.

Andreea Raicu

Desi a obtinut de nenumarate ori titlul de “cea mai sexy vedeta din Romania”, Andreea Raicu este preferata rubricilor “cu si fara machiaj”. Ce-i drept, discrepanta intre fotografiile de revista si instantanee este mai mult decat evidenta si deloc in favoarea Andreei.

Roxana Ciuhulescu

O surpriza uriasa ne-a oferit-o femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, care s-a lasat fotografiata in vacanta fara nici cel mai mic retus. Prezentatoarea emisiunii ProMotor, Roxana Ciuhulescu, ne-a demonstrat inca o data ca fondul de ten, pudra si rimelul fac adevarate minuni pe fetele vedetelor.

Citeste si:

Andreea Banica

Mereu dichisita pana la ultima suvita atunci cand apare in lumina reflectoarelor, Andreea Banica ne-a aratat adevaratul chip in fotografiile realizate in vacanta. Fara fard, fond
de ten si pudra, dar si fara ajutorul Photoshop-ului, solista pare de nerecunoscut.

Dana Nalbaru

Acum cu o atitudine total opusa fata de perioada Hi-Q, cand era o blonda cu sex-appeal, Dana Nalbaru ramane una dintre cele mai spectaculoase transformari ale anului. S-a tuns scurt, se imbraca doar sport, nu se fardeaza, in schimb, se completeaza de minune cu sotul ei, nonconformistul actor Dragos Bucur.