Julia si Bogdan Jianu formeaza un cuplu de peste 8 ani, ei devenind, in vara, sot si sotie.

Desi, pana acum, s-a multumit sa stea in umbra partenerei sale, fiind doar impresarul artistei, Bogdan isi pregateste lansarea pe piata muzicala in inedita postura de tobosar.

Dupa ce a facut parte din mai mai multe trupe de fete, Julia Jianu si-a schimbat complet stilul si imaginea scenica si a renuntat la celebrele fuste mini si decolteuri adanci in favoarea rochiilor elegante.

In plus, a spus adio playback-ului, cantand numai live. Pentru aceasta, artista si-a ales cea mai buna trupa de acompaniament, din care fac parte instrumentisti alesi pe spranceana, precum si doua dansatoare voluptuoase.

Cel mai nou membru al proiectului Essenza este nimeni altul decat sotul Juliei, impresarul Bogdan Jianu, care va fi, incepand cu luna ianuarie, si tobosarul trupei.

Bogdan a debutat ca instrumentist la MTV

“Dupa ce ne vom intoarce din vacanta, sotul meu va fi tobosarul oficial al formatiei. El a aparut, pentru prima oara, in aceasta postura, la premiile MTV si i-a placut foarte mult. De atunci a decis sa faca parte din trupa noastra, dar nu va ignora nici job-ul de impresar”, a declarat cantareata, pentru Click!.

Deoarece trebuie sa faca fata cu brio spectacolelor live, Bogdan isi va achizitiona un set de tobe ultraperformante, in care va investi peste 10.000 de euro. “Am comandat deja tobele in strainatate, urmand a intra in posesia lor dupa Revelion”, a mai spus Julia.

Deoarece nu s-au putut bucura de luna de miere la Ibiza, un cadou din partea lui Nicu Gheara la nunta, cei doi indragostiti vor pleca imediat dupa Revelion intr-o vacanta romantica, de 10 zile, in Austria, in statiunea de lux Zolden:

”Vom merge mai multe cupluri in aceasta excursie, printre care si Delia cu Matteo. Vreau neaparat sa invat sa schiez. Mi-am luat deja costumul si claparii. Acum caut niste schiuri performante, pentru ca nu vreau sa inchiriez de acolo“, a adaugat artista. Ea a ales aceasta locatie fiind atrasa de un music-club din zona unde oricine poate canta live, in sistem karaoke.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.