Conform revistei Forbes, Paris Hilton va mosteni intre 30 si 50 de milioane de dolari. Surprinzator, diva a folosit o parte din acesti bani investind intr-o firma care produce medicamente.

Pe langa aceasta, ea a participat la mai multe sesiuni publicitare pentru diferite firme, producand o suma frumusica. Apropiati ai divei sustin ca, numai din doua vizite in China si Rusia, Paris ar fi incasat aproximativ 4,5 milioane de dolari.

Citeste si:

Britney Spears valoreaza la sfarsitul anului 2007 aproximativ 100 de milioane de dolari. Cu toate astea, trebuie tinut cont ca din aceasta suma, in 2008, va disparea o parte importanta, dupa ce diva isi va plati datoriile catre avocati si suma promisa fostului sot Kevin Federline. Lindsay Lohan valoreaza aproximativ 8 milioane de dolari, dupa incasarile luate din rolurile interpretate in acest an.

Din nefericire, si in cazul ei, proasta administrare a sumei risca sa o aduca in sapa de lemn in 2008. Jessica Simpson a facut in primele sase luni ale anului peste 7 milioane de dolari din concerte si evenimente publicitare. si in cazul ei, estimarile legate de aceasta suma sunt sumbre.