In momentul de fata, toata lumea se asteapta la oficializarea relatiei dintre Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac.

Actrita de telenovele este insarcinata in sase luni, va naste in martie anul viitor si locuieste, in prezent, in America, alaturi de iubitul sau. Au ales sa stea acolo si pentru simplul fapt ca nu mai doresc sa fie filati mereu de paparazzi, iar presa sa se amestece tot timpul in viata lor. Au un apartament frumos, spatios, elegant, dar se pare ca Ileana continua sa-l deranjeze pe viitorul ei sot cu mesajele pe care le primeste de la diversi iubiti.

Ultima data, asa cum a aparut si in revista "Star", Ion Ion s-a suparat foc ca femeia ce ii va aduce pe lume primul sau copil a primit un telefon de la Mirco Maschio, fostul iubit al Cristinei Spatar. A iesit scandal, s-au certat, iar bruneta i-a spus ca nu are nimic de impartit cu sarmantul italian, fiind doar buni prieteni.

De altfel, Ileana a mai avut citeva flirturi in perioada in care era cu Ion Ion, dar si dupa aceea (cei doi s-au certat si s-au impacat de mai multe ori). Sa nu uitam de escapada ei pe Litoralul romanesc alaturi de buna sa prietena Lili Sandu, in compania unor oameni de afaceri din Chisinau.

A avut o aventura si cu Gabriel Stihi dar, devenind plictisitoare, s-a terminat rapid. Sa nu uitam ca vedeta are o slabiciune si pentru fotbalisti, a flirtat cu Vladut Munteanu, dar si cu Adi Mutu, cam in aceeasi perioada. Daca il iubeste sincer pe Ion Ion, ar trebui sa inceteze cu toate aceste "distractii", nu de alta, dar risca sa-l piarda, mai ales ca este stiuta gelozia fiului lui Ion Tiriac, care devine de necontrolat daca il enervezi.

Copilul nu-i poate asigura legatura cu Ion Ion

Lazariuc se bazeaza pe faptul ca ii face un copil lui Ion Ion, dar asta nu inseamna ca il va putea tine linga ea, in cazul in care va gresi si va flirta din nou cu alt barbat. De altfel, nici batrinul Tiriac nu prea a vrut-o drept nora, iar acum, ca a acceptat-o in sfirsit, ar fi o greseala sa dea cu piciorul unei situatii de invidiat si ideii de a ajunge una dintre cele mai bogate femei din Romania. Se vede ca se iubesc, de fiecare data Ion Ion s-a intors la ea, mai ales dupa casatoria fulger cu Maria Marinescu. Si Ileana il iubeste, dar prea multa libertate in relatiile cu ceilalti domni ii poate cauza.

Este o femeie frumoasa, e pe picioarele ei, dar asta nu inseamna ca Ion Ion nu poate s-o paraseasca in clipa in care va calca din nou in strachini. In America, se comporta ca doi indragostiti, au o casa si in Italia, masini, haine luxoase, iar copilul le poate intregi fericirea. Ileana nu trebuie decit sa fie inteleapta si sa accepte neconditionat iubirea barbatului din viata ei.

Se aude ca, in iunie, anul viitor, va fi nunta mare, iar Tiriac Seniorul va fi socru mare. Ar putea fi nunta anului, iar rochia Ilenei sa le faca sa moara de invidie pe rivalele sale. Insa, pentru a avea parte de toate aceste lucruri nu e necesar decit sa incerce sa-i fie fidela iubitului sau. Altfel, va ramine din nou singura si abandonata, nereusind decit aventuri trecatoare cu unul si cu altul.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.