Marti seara, ora 22.00, Movieplex Plaza Romania. In program, “Gangster american”, un film de suspans cu traficanti de droguri. In sala de cinema, Elena si Andrei, tacuti, sfiosi si interesati mai mult unul de celalalt decat de pelicula pentru care platisera bilete.

Singuri impotriva tuturor, mezina lui Traian Basescu si fiul lui Viorel Hrebenciuc isi continua nestingheriti povestea de amor, iar atitudinea pe care cei doi o afiseaza in public nu mai lasa loc de interpretari.

E limpede ca acesti Romeo si Julieta mioritici se iubesc de mama focului. Au demonstrat-o si marti seara, cand au iesit impreuna la cinematograful Movieplex din Plaza Romania, “cuibusorul” lor preferat pentru escapade romatice.

Nu este pentru prima oara cand Elena si Andrei sunt vazuti in aceasta locatie, alegand insa mereu ore tarzii pentru vizionare. si de aceasta data si-au rezervat bilete pentru ora 22.00, iar filmul ales este unul de exceptie, “Gangster american”, in regia lui Ridley Scott.

Cei doi indragostiti cu tati celebri n-au avut insa parte de liniste, pentru ca din neatentie s-au asezat pe locuri gresite. Momentul, comic si stanjenitor deopotriva, ne-a fost relatat chiar de tanarul care a avut curaj sa-si revendice locurile rezervate.

“Eram cu cativa prieteni si i-am rugat respectuos sa se ridice si sa ne cedeze scaunele. Nu prea m-a interesat ca sunt persoane publice, pentru ca si eu am dat bani pe bilet. Au fost foarte draguti, n-au comentat si si-au cerut scuze pentru ca ne-au incurcat”.

Si cum filmul era pe cale sa inceapa, Hrebe jr. si mezina presedintelui s-au refugiat tocmai pe ultimul rand, acolo unde au putut face exces de gesturi tandre. S-au sarutat si s-au tinut de mana tot timpul, dar au tras cu ochiul la Denzel Washington si Russell Crowe, actorii principali ai filmului.

Au fost impreuna pe Litoral, in cluburile de noapte, la cumparaturi in Milano, la cinema. De aproape un an, Elena Basescu (24 de ani) si Andrei Hrebenciuc (23 de ani) sunt de nedespartit si se pare ca tatii lor, rivali politici, s-au resemnat deja. In urma cu doua luni, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi pe Aeroportul Otopeni, cand se intorceau dintr-o scurta vacanta in strainatate.

Lansat in Romania la 7 decembrie 2007, ”Gangster american” e filmul ideal pentru cei care prefera actiunea si situatiile pe muchie de cutit. Actorii principali, Russel Crowe si Denzel Washington, sunt adversari in lupta impotriva traficului de droguri. Pelicula are 8 stele din 10 pe site-ul de specialitate imdb.com. Elena si Andrei au mai vizionat la Movieplex ”Va declar sot si sotie” si ”Taxi 4”, dovada ca se dau in vant si dupa comedii romantice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.