Iar am vazut-o pe Cristina Cioran in propria emisiune de gatit de pe Acasa TV. De data asta, nu mai rasturna macaroanele pe aragaz, ci tipa tot timpul "Au, rochita". Mi se pare tardiv acest semnal de alarma. Va dati seama cite telespectatoare s-au apucat, de cind exista emisiunea asta, sa mestece in cratita, frumos coafate, mirific parfumate si splendid gatite in rochitele lor cele mai bune pe care le-au umplut iremediabil de bulion, ulei si alte consumabile gastronomice? Va dati seama ce avarii au suferit, in consecinta, cardurile tuturor barbatilor din Romania? Ma astept deja la proteste de strada cu mesajul "Femeile, afara din bucatarie!"

• Simbata, noaptea tirziu, Realitatea TV titra editia speciala dedicata mortii suveranului pontif cu sintagma incerta "Doliu de la Vatican". Duminica dimineata, mai odihniti fiind, oamenii si-au dat seama ca formularea cu pricina era ori lipsita de un articol hotarit, ori abuzata de o prepozitie suplimentara, drept care au remediat problema, alegind chiar cea mai fericita varianta: "Doliu la Vatican". Felicitari si nu va faceti griji, foarte probabil ca, la ora aceea, toti profesorii de limba romana dormeau dusi, fiindca aveau meditatii a doua zi.

• In emisiunea "Lori" de pe Acasa TV, Loredana il chestiona pe Dan Bittman in privinta sarutului si a importantei lui intr-o relatie. La intrebarea acestuia "Tu vii de acasa de vorbesti numai despre sex?", Loredana a explicat "Nu am ajuns la sex inca, incepusem cu partile lui superioare". O rog pe Loredana sa ne explice intr-o emisiune viitoare care sint partile inferioare ale sexului si, bineinteles, ce se afla intre partile superioare si cele inferioare. Multumesc!

• Pe TVR 2, la "Oala sub presiune", cineva se revolta impotriva pustilor pletosi. Pustii pletosi din studio s-au interesat, la rindul lor, de atitudinea protestatarului vizavi de pletele lui Stefan cel Mare. Replica acestuia a fost "Stefan cel mare era ocupat". As vrea sa-i spun eu domnului cu pricina ca lipsa de timp nu e o scuza pentru Stefan cel Mare. Cum va explicati, stimate domn, faptul ca, desi nu avea vreme sa mearga la frizer, reusea totusi sa viziteze atitea doamne si domnisoare in scopul de a le arata colectia lui de discuri?

• O doamna invitata in studiul OTV se certa cu un domn de la telefon care o tot intrerupea. Ca sa-l puna la punct, dumneaei i-a spus ferm: "stati putin, nu ma luati in fata". Domnule Diaconescu, asa nu se mai poate: ori angajati un profesor de limba romana care sa stea sub masa si sa asigure de acolo corectitudinea si fluenta exprimarii in limba materna a invitatilor dumneavoastra, ori chemati in "platou" numai academicieni. Aveti grija, insa, daca alegeti cumva varianta cu profesorul sub masa, sa nu se izbeasca, saracul, frontal, cu domnul acela care se tiraste permanent pe mocheta, ca sa va aduca biletele cu diverse mesaje, si, din cauza impactului, sa va cada, Doamne fereste, emisia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.