Oana Zavoranu il rasfata pe Marty ca si cand ar fi copilul ei. I-a cumparat din America o sumedenie de hainute si accesorii, pentru care a platit cateva mii de euro.

In urma succesului de care Marty s-a bucurat la Festivalul Modei, cand Oana a defilat cu el in brate, respectiva casa de moda si-a anuntat intentia de a lansa o linie vestimentara pentru pisici care sa poarte numele celebrului pisoi.

Oana Zavoranu si-a vazut visul implinit! Motanul ei a devenit vedeta!. Dupa ce, in primavara, pisoiul a fost protagonistul primului videoclip al actritei, el a debutat si ca manechin, in urma cu doua saptamani, la Festivalul de Moda de la Bucuresti.

Motanul va fi manechin

Actrita a acceptat, la sfarsitul lunii trecute, sa defileze, pe podium, pentru Casa de moda Occasion, tocmai datorita faptului ca, in prezentare, a fost invitat si febletea ei, Marty. Pe langa faptul ca si-a rotunjit veniturile cu suma de 5.000 de euro, Oana a pus si bazele unei noi afaceri: motanul ei va reprezenta imaginea unei colectii vestimentare destinata pisicilor.

“Reprezentantii firmei Occasion s-au aratat extrem de incantati de calitatile de fotomodel ale lui Marty. Asa ca vor lansa o linie vestimentara care-i va purta numele. Cand hainutele vor fi gata, ei vor organiza si o prezentare de moda si o sedinta foto, al caror protagonist va fi Marty”, a declarat sotia lui Pepe, pentru Click!.

Colectia va fi lansata, la inceputul anului viitor, iar articolele vestimentare, respectiv gecutele, pantalonii si sepcile vor fi confectionate din piele si blugi, unele fiind accesorizate cu cristale Swarovski.

Are deja haine de mii de euro

Marty, foto dreapta, deja se poate mandri cu o garderoba impresionanta, Oana cumparandu-i, din America, hainute si accesorii in valoare de cateva mii de euro. Cu siguranta, cel mai spectaculos este turbanul unicat, care pisoiului ii vine ca turnat, dupa cum spune vedeta.

Oana a dezvoltat un adevarat cult pentru pisoiul sau, iar slabiciunea ei a fost sesizata si de realizatorii TV. Oana ne-a declarat ca atunci cand refuza o oferta de a participa la o emisiune, producatorii ii spun sa-l c, in platou, si pe Marty. Astfel ca vedeta schimba imediat macazul, acceptand invitatia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.