Animozitatile dintre Silviu Prigoana si soacra sa par sa fi disparut ca prin minune odata cu nasterea lui Maximus Mihai.
Mai mult decat atat, mama Adrianei s-a mutat recent in apartamentul in care locuieste familia Prigoana pentru a avea grija de bebelus. Acest pas nu l-a deranjat pe Prigoana, ba dimpotriva, miliardarul a inceput sa se puna bine cu soacra, oferindu-i, intr-o zi, un cosulet cu ghiocei.

Silviu Prigoana si mama Adrianei Bahmuteanu nu s-au avut prea bine niciodata. Si nici nu s-au sfiit sa-si faca publica antipatia reciproca, de-a lungul timpului, in scandalurile televizate dintre Silviu si Adriana. Iata insa ca soarecele si pisica au dat-o la pace de dragul micutului Maximus Mihai, care va implini, pe 17 decembrie, doua luni de viata. Mai nou, Prigoana si soacra locuiesc sub acelasi acoperis, asa incat a trebuit sa gaseasca o modalitate de a se intelege pentru a nu-si face viata un chin. Tocmai de aceea, ca sa creeze armonie in familie, Prigoana a trecut la gesturi tandre nu numai fata de Adriana, ci si fata de mama acesteia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.