In sfarsit, dupa o relatie de doi ani cu omul de afaceri Zsolt Csergo, Nicoleta Luciu se afla doar la un pas de a imbraca rochia alba de mireasa. Nunta, pe care cei doi o vor discreta, este programata anul viitor.

Cea mai frumoasa femeie din Romania se poate declara o persoana implinita, din toate punctele de vedere.

Are o cariera solida, construita cu multa munca de-a lungul anilor, o familie frumoasa si un iubit bogat, cu care intentioneaza sa se casatoreasca anul viitor.

O alta pereche stabila din show-biz autohton, ce a tinut de-a lungul timpului prima pagina a ziarelor, a decis, spun prietenii apropiati, sa “isi puna pirostriile” anul viitor.

Dupa o relatie de peste doi ani, cu multe suisuri si coborasuri, Nicoleta Luciu si iubitul sau, Zsolt Csergo, par mai uniti ca niciodata, si nu mai suporta sa stea mult timp despartiti:

“Sunt extrem de fericita alaturi de iubitul meu. Chiar ma simt implinita”, a declarat aceasta, pentru Click!. Voluptuoasa vedeta a marturisit apropiatilor ca anul acesta, atat ea cat si Zsolt au fost preocupati mai mult de cariera, ea fiind mereu pe platourile de filmare ale telenovelei “Inima de tigan”, unde interpreteaza un rol principal, iar iubitul sau, cu nenumarate afaceri pe care le are in tara, timpul petrecut in doi fiind relativ scurt, dar foarte intens.

De altfel, actrita marturiseste ca este deseori geloasa pe admiratoarele viitorului sau sot, desi acesta nu i-a dat niciodata motiv”. “Cand ai langa tine un barbat precum Zsolt, e normal sa fii mereu in alerta. Iar eu nu fac o exceptie”, declara Nicoleta cu putin timp in urma.

Dupa ce in 1999 a obtinut titlul de Miss Romania, Nicoletei i s-au deschis toate usile in show-biz. A pozat in Playboy, apoi a inceput o cariera in televiziune. De mai bine de doi ani, vedeta s-a reprofilat pe telenovele. Iubitul Nicoletei este un om de afaceri prosper, averea lui Zsolt fiind estimata la peste 50 de milioane de euro.

Nicoleta si Zsolt vor o nunta discreta

Desi nu au pus inca la punct locul si detaliile legate de casatorie, telenovelista este extrem de incantata de idee, surse neoficiale marturisind ca artista s-a confesat prietenelor apropiate, dezvaluindu-le ca a fost ceruta in casatorie si ca nunta, care este programata in vara anului viitor, va fi una discreta, cuplul nedorind o mediatizare excesiva a evenimentului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.