Roxana Ciuhulescu, cea mai inalta femeie din Romania, face haz de necaz, pe seama picioarelor sale lungi, de peste 1.22 m, viitoarea mamica marturisind ca, din pacate, nu a putut sa participe la show-ul “Dansez pentru tine”. Desi au incercat, organizatorii nu au reusit sa selecteze un concurent, care sa se “ridice la inaltimea” vedetei.

Vedeta PRO TV, Roxana Ivanescu, fosta Ciuhulescu, este considerata una din cele mai frumoase femei din Romania, ea etalandu-si atributele fizice, prin pictoriale incendiare, in reviste dedicate barbatilor.

Aceasta ne-a spus ca este mandra de corpul sau si se simte inzestrata de Dumnezeu:

“Nu sunt eu cea mai frumoasa femeie din Romania, dar cu siguranta sunt cea mai inalta”, declara Roxana, amuzata, ori de cate ori are ocazia.

Desi marturiseste ca a ajuns cunoscuta publicului ca “fata cu picioare lungi!”, Roxana recunoaste ca aceasta titulatura i-a adus si dezavantaje de-a lungul timpului.

Un moment in care picioarele sale au fost un inconvenient pentru ea a avut loc anul acesta, cand si-a dorit sa se implice, precum concurent, in emisiunea “Dansez pentru tine”, proiectul ramanand la stadiul de plan, producatorii si juriul, nereusind sa gaseasca un partener, care sa corespunda cu inaltimea acesteia.

“Mi-am dorit tare mult sa pot participa la una din editiile “Dansez pentru tine”. Mai ales ca am toate calitatile si ma simteam capabila sa fac fata unei asemenea provocari, dar uite ca inaltimea mi-a adus avantaje si dezavantaje in cariera, iar acum vorbesc de un dezavantaj”.

Si-ar dori sa o copieze pe Aguilera

Surse din anturajul vedetei PRO Motor ne-au declarat ca Roxana a fost incantata de initiativa revistei “Marie Claire”, care a gazduit-o, in acest numar, pe Christina Aguilera, insarcinata in opt luni, intr-un pictorial seminud, marturisind ca nu i-ar displacea sa fie, si ea, protagonista unui pictorial similar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.