Celebra trupa de fete Spice Girls a dat startul turneului de revenire duminica, cu un concert cu casa inchisa la Vancouver, in Canada, informeaza NewsIn.

Peste 15.000 de fani au umplut sala de concerte pentru a le vedea pe Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown si Geri Halliwell din nou pe scena, pentru prima data dupa noua ani.

Fanii Spice Girls au venit din toate colturile lumii. Marlaine Huery de 19 ani, din Alberta, Canada, a condus timp de trei ore, a zburat peste Muntii Stancosi pentru a-si vedea idolii si a platit peste 1.500 de dolari pe bilet. "Nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici, dar a meritat", a spus ea. "Este visul meu de-o viata. Am plans in prima jumatate de ora a show-ului si am dat o avere pe bilet, dar daca mai fac un turneu, as mai da odata banii. Au fost fantastice".

Ultimul concert al fetelor intr-un turneu, in formula completa a fost la Birmingham in 1998, cu putin timp inainte ca Halliwell sa paraseasca grupul.

Spectacolul de duminica, de la General Motors Place din Vancouver, a marcat insa startul unui turneu pentru care biletele s-au vandut deja si care include concerte si in SUA si Europa, timp de trei luni, dar ar putea fi extins si in Africa de Sud si America de Sud.

In concertul ce a durat doua ore, Spice Girls au cantat 22 de piese, inclusiv cele noua sigle-uri care au ajuns pe prima pozitie in topurile din intreaga lume, dar si noul single, "Headlines". Cele cinci cantarete si-au schimbat de opt ori costumele pe parcursul spectacolului care a fost deschis cu piesa "Spice Up Your Life" si s-a incheiat cu o varianta a single-ului de debut, "Wannabe".

Printre celebritatile din public s-au numarat sotul Victoriei, David Beckham, si cantareata Avril Lavigne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.