Victoria frumoasei Zhang Zi Lin, aplaudata de 1,3 miliarde de chinezi.

Zhang Zi Lin , o secretara din Beijing in varsta de 23 de ani, a castigat sambata seara concursul Miss World 2007, desfasurat la Sanya, localitate situata in insula chineza Hainan.

Dintre cele 106 frumuseti prezente la competitie, pe locul doi s-a situat Miss Angola, Micaela Reis (18 ani), in timp ce locul trei i-a revenit reprezentantei Mexicului, Carolina Moran Gordillo (19 ani). In mod surprinzator, chinezoaica era si cea mai inalta participanta la concurs, masurand 1,82 metri.

„Sunt sustinuta de 1,3 miliarde de persoane”, a declarat proaspata laureata, facand aluzie la populatia Chinei. Desi, multi ani, conducerea comunista chineza a fost contra concursurilor de frumusete, care nu prea cadrau cu morala stricta de partid, in ultimii ani, Beijingul a dat unda verde desfasurarii unor astfel de manifestari, care au capatat o imensa popularitate. O dovada este si numarul mare de accesari inregistrat pe pagina de internet a lui Zhang Zi Lin.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.