Fratii Moga sint in top acum, majoritatea vedetelor preferind sa lucreze cu ei.

Daca Micul Mozart compune, Iulian realizeaza videoclipuri, iar VIP-urile autohtone se considera privilegiate sa aiba de-a face cu cei doi. Despre Marius Moga se stie ca, de ceva vreme, traieste o poveste de dragoste alaturi de Iulia Vintur, cea care prezinta, impreuna cu Stefan Banica jr., "Dansez pentru tine", la PRO TV.

In ceea ce il priveste pe fratele sau, Iulian, acesta a fost cuplat cu manechinul Andreea Mantea, dar, de curind, s-au despartit. Topmodelul avea o relatie si cu el, dar si cu un alt domn, mai in virsta, cel putin asa s-a vehiculat prin presa. Acum, Iulian are o noua iubire. De ceva vreme, se tot auzea ca solista Cristina Rus ii cam tragea clopotele lui Iulian.

Au colaborat la o piesa, iar regizorul i-a realizat un videoclip. Atractia dintre ei era vizibila, asa ca de aici pina a deveni un cuplu nu a mai fost decit un pas. In momentul de fata, sint impreuna si se pare ca si-au facut deja primele declaratii inflacarate de dragoste. De altfel cei doi aproape ca au recunoscut ca sint iubiti, luni seara, in emisiunea “Happy Hours” a lui Maruta. Blonda a mai avut o incercare de a se apropia de Mirco, fostul iubit al Cristinei Spatar, dar si de Alex Adamescu, tot prieten al celei care s-a autointitulat regina R&B-ului. Solista si Iulian nu se mai ascund

Dupa cum se vede, Cristina accepta in viata ei barbati care au apartinut altei femei, fara sa-i pese prea mult ca preia ceea ce arunca altele. Acum, Iulian este singur, nu arata rau, ii poate face videoclipurile, iar fratele sau poate sa-i compuna, asa ca este un pretendent tocmai bun.

Prieteni de-ai celor doi sustin ca intre ei exista o poveste de dragoste reala si ca au incercat de mai multe ori sa fie impreuna. Isi doresc sa se inteleaga foarte bine unul cu altul si, in acelasi timp, Cristina crede ca Iulian este barbatul ideal pentru ea. Au inceput sa nu se mai ascunda si sa recunoasca faptul ca au devenit un cuplu. De acum incolo, o sa ne ferim, nu de alta, dar o sa-i intilnim pe cei doi frati la toate evenimentele mondene impreuna cu iubitele lor, aratind cit de cuceritori sint ei. Poate ca vor face si nunta in aceeasi zi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.