Ziarul: Conflictul dintre dumneavoastra si Andreea Marin a fost stins?

Mihaela Radulescu: Nu e vorba de un conflict care se poate stinge sau aprinde ca o lumanare. Nu sunt dispusa sa accept niciun fel de acuzatie nefondata, nu sunt dispusa sa iert nedreptatile nimanui, mai ales atunci cand ele lovesc, fie si indrect, un copil care se lupta sa traiasca...

Ziarul: Ati solicitat un raspuns din partea UNICEF-ului. L-ati primit?

Mihaela Radulescu:
Nu sunt multumita de raspunsul pe care l-am primit, asa ca discutia a ramas deschisa. In continuare consider total inadecvat comportamentul ambasadorului UNICEF in Romania (n.r. Andreea Marin Banica) vizavi de o campanie pentru un copil bolnav de cancer. Si sunt convinsa ca oricine intelege ca nu poti fi ambasador al „bunavointei“ doar cand ai tu chef, ci pe toata durata mandatului, la orice ora si, mai ales, in orice iesire publica.

Reface un spital pentru copii

Ziarul: Ce evenimente caritabile veti mai prezenta in viitorul apropiat?

Mihaela Radulescu: La mine nu mai exista de mult doar implicarea ca prezentator intr-un eveniment caritabil. Ma implic fie ca initiator, donator, voluntar, sustinator, nu sunt doar o imagine pentru astfel de campanii. Voi continua o veche colaborare, de sase ani, cu „Hospice-Casa Sperantei“, din Brasov, un centru de ingrijire paleativa, pentru bolnavi incurabili, aflati in faze terminale.