Intrebarea “Maruta” care i-a fost adresata Madalinei Manole in emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV a nascut scantei in lumea muzicala. “Nu as canta niciodata cu Carmen serban!”, a raspuns Madalina, iar solista din Banat nu a ramas deloc datoare.

Desi abordeaza stiluri diferite, Madalina Manole (40 de ani) si Carmen serban (36 de ani) se intersecteaza, vrand-nevrand, in timpul spectacolelor de pe Litoral. E de notorietate faptul ca nu sunt prietene, insa de fiecare data au evitat cu eleganta disputele televizate si atacurile prin presa.

Pana zilele trecute insa, cand, invitata la emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, Madalina Manole nu si-a mai ascuns antipatia. Ce-i drept, capul rautatilor a fost moderatorul Catalin Maruta, care i-a adresat “fetei cu parul de foc” o intrebare cu iz de scandal: “Ai accepta vreodata sa canti alaturi de Carmen serban?”.

Madalina a raspuns ferm: “Foarte buna intrebare, iar raspunsul este acela pe care tu il cunosti deja”. “Adica nu! in viata ta nu ai canta alaturi de Carmen serban!”, a completat Maruta. “Niciodata!”, a punctat Madalina, cu zambetul pe buze.

Mai degraba amuzata decat deranjata de ironiile colegei de breasla, Carmen serban a contraatacat: “Ea s-a referit la faptul ca nu ar face niciodata un duet cu mine. Nici nu are cum, pentru ca e o cantareata frustrata de insuccesul ei. Rampa ei de lansare a fost regretatul serban Georgescu”, a declarat pentru Click! Carmen serban.

Solista de muzica populara ne-a povestit si un episod petrecut in vara pe Litoral. “Eu si baietii de la 3rei Sud-Est eram cap de afis la spectacole. Madalina, foto stanga, aparea si ea, undeva in coltul posterului. Ne-am intalnit intr-o seara, eu am salutat-o, iar ea a intors capul. Asta spune multe”, a mai adaugat Carmen.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.