Britney Spears a permis unui necunoscut sa prizeze cocaina direct de pe sanii ei in timpul unei petreceri private in jacuzzi, organizata chiar de diva, informeaza “The Sun”.

Conform unuia din invitati, chitaristul Scott Kohler, cantareata a organizat o petrecere “salbatica” pe proprietatea ei din Hollywood, la numai doua zile de la pierderea custodiei copiilor ei.

Acesta a tinut sa precizeze ca, la petrecerea la care au participat peste 20 de persoane, actrita si-a facut de cap, dupa ce a baut vodca, s-a dezbracat in chiloti si a tipat “haideti cu totii in jacuzzi”.

“La un moment dat, unul dintre invitati, un necunoscut, i-a oferit lui Britney cocaina si a ru-gat-o sa il lase sa prizeze de pe pieptul ei. Brit a fost de acord, iar tipul a tras cateva liniute”, a declarat chitaristul.

“Se simtea extraordinar, de parca nici nu ii pasa de restul lumii. S-a distrat pana a doua zi la petrecere”, a incheiat acesta. Britney nu s-a drogat in acea seara pentru ca avea test antidrog a doua zi, dar si-a pastrat “putina cocaina pentru alta ocazie”, a mai adaugat sursa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.