Separarea cuplului Nicolas si Cecilia Sarkozy a produs senzatie in mass-media. Acum presedintele Frantei tine iar prima pagina a publicatiilor mondene cu o posibila noua idila cu o cantareata bosniaca. Liderul de la Palatul lyse a cunoscut-o pe tanara artista la o vizita recenta in Libia. Conform unor surse, cei doi s-au “imbratisat strans si au purtat o discutie lunga”.

Intamplator sau nu, informatia despre o posibila noua relatie a aparut dupa anuntul de separare de sotia sa Cecilia. Stralucitoarea Tinka Milinovic are doar 23 de ani si e un star in Bosnia.

Sarkozy, desi aflat intr-o vizita oficiala in Libia, pare sa fi fost cucerit de splendida blonda, careia i-ar fi trimis un imens buchet de trandafiri chiar a doua zi dupa discutia lor, care a fost caracterizata de surse ca fiind “intima”.

Cei doi au stat in acelasi hotel din Tripoli unde Tinka se afla pentru niste filmari. Conform ziarului bosniac “Oslobodenje”, liderul francez a gustat fiecare clipa in compania explozivei blonde.

Sarkozy a anuntat ca va divorta de sotia sa Cecilia dupa ce presa a speculat ca relatia celor doi s-ar fi aflat de mai mult timp in criza. Cuplul are trei copii: doi dintr-o prima casatorie a lui Nicolas si unul impreuna cu Cecilia.

Tinka Milinovic a reprezentat Elvetia la editia de anul trecut a concursului Eurovision. Tinka este vedeta in tara natala, Bosnia, unde prezentatoarea unei emisiuni foarte gustate de public, Bingo Show.

Sarkozy vrea marire de salariu

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a cerut parlamentului o marire de salariu de 140%, ceea ce ii va adauga la statul de plata peste 143.000 de euro anual. Actualul salariu al sefului statului francez este de 103.972 pe an.

Cu un asemenea salariu, Sarkozy s-ar plasa in esalonul superior al salariilor sefilor de stat. Pe primul loc se afla presedintele SUA, George W. Bush, cu un castig de 286.808 de euro anual. Presedintele rus Vladimir Putin, cu 57.370 de euro pe an, se afla pe ultimul loc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.