La Hollywood exista in fiecare an reviste care clasifica vedetele in diverse categorii: cei mai rentabili, cei mai sexi, cei mai bogati, cei mai frumosi si lista de largeste an de an, caci publicitatea, pozitiva sau negativa, aduce zerouri la contracte.

Revista "People Magazin" este in topul jurnalelor care fac astfel de afirmatii, iar statisticile publicate devin litera de lege in cercul starurilor cu pretentii. Dupa ce au lansat "Cei mai frumosi" din 2007, ziaristii de la aceasta publicatie au gasit o alta modalitate de a se face remarcati in randul cititorilor: Au facut un top al animalelor de companie ale actritelor. Daca nu ies in evidenta cu copii adoptati din tarile lumii a treia, divele au o a doua varianta: devin militante a drepturilor animalelor.

Katherine Heigl, postata in pozitii fruntase in clasamentul actritelor extrem de frumoase are o potaie neagra, pe nume Anderson, ce poate fi angajata lejer pe post de bodyguard, pe care il plimba mandra pe aleile celebritatilor. La polul opus sta Eva Longoria, ce este si ea cocotata destul de sus in topul frumuselelor, detine un "Bubico" ce poate avea de furca serios cu dulaul vedetei din "Anatomia lui Grey." in ordine apar in acest amuzant aranjament al celor de la "People", Jennifer Aniston, America Ferrera, Jessica Simpson, Naomi Watts si alte vedete ce se respecta si au un patruped pe post de amic de plimbari prin parc si conversatie.

Daca topul se va extinde si in anul urmator, poate vom avea ocazia sa vedem ceva staruri de la Hollywood si pe plaiuri mioritice, caci din punct de vedere al protectiei animalelor suntem mai jos de lumea a treia.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.