In calitate de ambasador ONU al bunei vointe, actrita Angelina Jolie urma sa viziteze Centrul Pio Manzu, situat nu departe de orasul italian Rimini, gazda a unei conferine cu tema "Viitorul copiilor in gandirea mondiala si in societate".
In ultimul moment insa, vedeta hollywoodiana si-a anulat prezenta. Oficial, din "motive personale", scrie publicatia britanica The Sun. Mass-media italiana afirma insa ca aceasta brusca schimbare de program s-a datorat faptului ca artista este insarcinata cu al doilea copil de la Brad Pitt si care va fi al cincilea al faimosului cuplu. Purtatoarea de cuvant al Centrului, Letizia Magiani, a declarat in acest sens: "Angelia si-a anulat discursul pe care urma sa-l rosteasca. Motivul il constituie un secret al vietii ei intime si eu nu pot sa confirm deschis sarcina. Pot, in schimb, sa precizez ca presa italiana nu se insala in anunturile ei". Brad si Angelina nu si-au ascuns niciodata dorinta de a-si mari familia multinationala.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.