Asa cum am relatat in ziarul nostru de ieri, la redactia ziarului Cancan s-a prezentat un tanar care ne-a spus ca are o inregistrare cu sotii Columbeanu in timpul unei partide de sex oral.
Tanarul parea smecherit, misterios si avid de bani. Nu am discutat suma, era clar ca avea nevoie de multi euro. Fara sa vada macar un teanc de bani tanarul nu prea a vrut sa stea de vorba cu noi. A fost, insa, de acord sa ne arate inregistrarea. O avea pe un CD. A durat pana s-au pus la punct niste detalii tehnice. Noi eram curiosi sa vedem despre ce este vorba. El era suspicios. A deconectat computerul nostru de la retea, se tot uita pe pereti, pe sub birouri si pe sub scaune. Era nervos. Pana la urma am vazut filmul.

Partida de sex s-ar fi petrecut la etajul intai al unui restaurant si fericitul cuplu ar fi profitat de faptul ca localul nu era prea populat, fara sa isi imagineze ca ospatarii erau cu ochii pe ei si ii filmau prin gaura cheii. Tanarul ne-a mai lasat sa intelegem ca restaurantul respectiv, care se gaseste in Bucuresti, s-ar fi inchis, sau a dat faliment si numai asa ospatarii au prins curaj sa valorifice materialul filmat. Mai pe sleau, el ne-a spus ca patronul chinez a fugit cu banii, inclusiv cu banii lor, ai angajatilor si din acest motiv s-au hotarat sa mearga la presa si sa spuna sau sa arate ce au vazut prin restaurant.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.