Sotia lui Cristian Boureanu a dezvaluit motivul pentru care a plecat de acasa in SUA

Acum una dintre cele mai bogate femei din Romania, Valentina Pelinel, nu a trait in puf de cand s-a nascut. intr-un interviu acordat revistei “The One”, tanara in varsta de 27 de ani vorbeste despre perioada dificila din adolescenta, care a culminat cu decesul tatalui ei, dar si despre momentele de glorie din cariera de topmodel international.

Invidiata de multe femei pentru frumusete, notorietate si cariera, Valentina Pelinel nu a avut intotdeauna o viata roz si lipsita de griji. Tocmai problemele materiale au determinat-o ca la 17 ani sa plece in Statele Unite ale Americii, pentru un job bine patit.

“Acasa se cam murea de foame. Tata decedase cu o zi inainte sa castig eu concursul in urma caruia aveam sa raman in America. Nu o duceam foarte bine, asa ca, atunci cand am primit propunerea de a ramane peste Ocean, le-am spus: O sa raman aici, o sa fac bani, o sa ne fie bine. Cred ca in toate meseriile exista si avantaje si dezavantaje. Acest job presupune multe calatorii, ai o viata frumoasa si nu trebuie sa stai toata ziua inchisa intr-un birou. Modelling-ul este un mod usor de a face bani, de a cunoaste foarte multi oameni, chiar daca intalnesti si unii mai dificili”, a declarat Valentina pentru “The One”.

Cea mai sexy sotie de politician a recunoscut insa ca ar renunta definitiv la cariera de topmodel in ziua in care partenerul sau, deputatul PLD Cristian Boureanu, ar ajunge presedintele Romaniei.

A mancat carnati cu bere la OktoberFest

Dupa 11 ani petrecuti pe podiumurile din strainatate, Valentina Pelinel este in centrul atentiei si in Romania. Ea a pozat intr-o locatie inedita, la Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart, pentru editia de noiembrie a revistei “The One”, foto stanga. “Cristi m-a insotit la Stuttgart. Ne-am plimbat mult si am mancat carnati cu bere la OktoberFest”, a mai spus Pelinel.

Valentina Pelinel a realizat un pictorial inedit la Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart. Fotomodelul a pozat inconjurata de cele mai vestite modele auto, iar cel care i-a atras atentia a fost un Mercedes rosu de epoca, produs in serie limitata de cinci exemplare. Acest automobil costa in anul 1936 100.000 de dolari. Valentina conduce in prezent un Audi A4 si are permis de conducere american.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.