Creatoarea vorbeste in premiera despre mariajul sau cu fiul celui mai bogat om din Romania.
Nu as putea iubi un sarantoc”, a declarat creatoarea Maria Marinescu intr-un interviu publicat in actualul numar al revistei „Tabu”. Dupa ce a uimit lumea casatorindu-se in pripa cu Ion Ion Tiriac, de care avea sa divorteze trei luni mai tarziu, despre Maria Marinescu
s-au auzit putine.

Creatoarea nu a dorit sa comenteze aceasta intamplare nici dupa divort, si nici mai tarziu, cand despre fostul ei sot s-a scris mai intai ca s-a intors la vechea sa iubire, Ileana Lazariuc, si apoi ca va deveni tata. In timp ce Ion Ion Tiriac pregateste venirea pe lume a baietelului sau, fosta lui sotie, Maria, a decis sa vorbeasca pentru prima data despre problemele ivite in relatia ei cu fiul celui mai bogat om din Romania: nu i-a vanat averea (desi, probabil, lucrurile nu ar fi stat la fel daca Ion ar fi fost „un sarantoc”) si nu s-a ales cu nimic de pe urma acestei casatorii, la sfasitul careia a inapoiat familiei Tiriac pana si verigheta.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.