Animalele de companie au devenit, in ultima perioada, cei mai apropiati si mai fideli prieteni ai vedetelor autohtone care ar face orice pentru bunastarea acestora.
Asa se face ca necuvintatoarele, devenite micute staruri peste noapte, beneficiaza de tratamente preferentiale, accesorii cu pietre pretioase si chiar stilist personal. Ultima achizitie in materie de animale este un purcel pe care Dan Negru l-a primit in dar cu funda rosie cu tot, de la niste admiratori infocati. Aparatoare infocata a celui mai bun prieten al omului, ciinele, Cristina Topescu avea intr-o vreme nu mai putin de sase ciini pe linga casa, patru dintre ei fiind adoptati din mila pentru a nu ajunge pe mina hingherilor. Pentru ca nu face diferente intre ciinii de rasa si cei adunati de pe strada, prezentatoarea tv a luat linga ea suflete provenite din ambele tabere. In inima lui Aurelian Temisan, a Giuliei, Manuelei Fedorca, Andei Adam sau a dansatoarei Yasmine stau la loc de cinste tot cateii, vedetele avind mare grija ca "metisilor", "bichonilor" sau "yorkezilor" sa nu le lipseasca nimic din ce si-ar dori. Daca pina acum doua luni iubita lui Leo de la Strehaia o avea doar pe Bela, o splendoare de catel in virsta de 10 ani, careia stapina i-a facut cadou o zgarda cu o multime de pietre Swarovsky, a fost cadorisita cu un bulgare de zapada pe nume Fifi, de care vedeta nu se desparte niciodata. Mai mult, Yasmine spune ca daca ar fi exilata pe o insula pustie ar renunta la barbati in favoarea cateilor sai.

Dorel Onaca, indragostit de papagalul Beethoven


La capitolul cel mai nobil animal, calul, pe loc de cinste se gaseste regizorul Sergiu Nicolaescu, urmat de alte doua impatimite: sotia presedintelui Traian Basescu si fiica cea mica a acestuia, Elena, care nu rateaza niciodata o partida de calarie cu cel care le-a devenit aproape, un frumos exemplar pe nume Hotu. Felinele sint preferatele atit ale scriitorului Fanus Neagu care este posesorul a nu mai putin de trei exemplare de toata frumusetea, dar si ale fostului senator George Pruteanu, care "se iubeste" cu motanul sau. Nici printesa Brianna Caradja nu e mai prejos, inconjurindu-se si ea de citeva "admiratoare" cu blana. Dorel Onaca este indragostit de papagalul sau cu nume de compozitor, Beethoven, o combinatie reusita intre un canar si un sticlete. De cinci ani, de cind locuieste in casa senatorului, "bastardul cu freza sucara" il incinta pe stapinul sau cu glasu-i dulce, facindu-l sa se bucure de viata. Un cadou inedit este si cel pe care Dan Negru l-a primit de la niste admiratori cu putin timp in urma: un purcel legat cu funda rosie, caruia prezentatorul i-a dat numele de Figaro, pentru ca "are un guitat fermecator". Desi s-a atasat foarte tare de purcelul cintaret, peste o luna si jumatate Dan se pregateste "sa-l barbiereasca" pentru ca Figaro isi va lua adio de la viata si se va transforma intr-o delicatesa culinara.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.