Agenti FBI au confiscat aproape doua milioane de dolari in bani gheata dintr-un depozit din Las Vegas, ce apartine iluzionistului David Copperfield, a scris astazi, presa americana.

Aceasta actiune s-a datorat faptului ca magicianul este implicat intr-o ancheta condusa de catre agentii Biroului Federeal de Investigatii (FBI). Presa locala a scris ca raidul face parte dintr-o investigatie initiata la Seattle. Postul local de televiziune afiliat CBS a citat o sursa care a spus ca banii erau ascunsi intr-un seif si ca agentii federali i-au confiscat.

"Am inteles ca este vorba despre o investigatie, tinem legatura cu cei implicati si respectam confidentialitatea operatiunii", a spus avocatul lui Copperfield, David Chesnoff, intr-o declaratie citata de presa din Las Vegas.

Iluzionistul David Copperfield, in varsta de 51 de ani, pe numele sau real David Kotkin, este celebru pentru numere de magie de genul celui in care a facut sa dispara Statuia Libertatii. Copperfield are spectacole regulate la hotelul MGM din Las Vegas, noteaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.